Temps de prodigis

Temps de prodigis.

Editorial:
EL GALL
Año de edición:
ISBN:
978-84-92574-82-7
Páginas:
295
Colección:
EL CABAS
-5%
20,00 €
19,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

SINOPSI "TEMPS DE PRODIGIS"El Senyor ens ha castigat amb les desgràcies, tribulacions, fatigues i misèries que sÆhan apropiat dÆaquests temps aspres i cruels que ens ha tocat viure.

El que a continuació descriuré és la relació de fets horribles i espantosos, per. també de meravellosos i extraordinaris, que han tingut lloc i que no és possible capir ni explicar amb lÆenteniment de lÆhome. Vull explicar les angoixes, el temor i lÆesperança que han marcat aquests anys miserables i al mateix temps mÆhan fet conèixer lÆamor cec, lÆodi cruel, lÆalegria boja, la tristor més profunda, la por irracional, lÆil.lusió impossible, el desig desesperat, la gelosia pertorbadora i la mem.ria inesborrable de tots aquells que he conegut i no puc ùni vullù oblidar. [...]

Em dic Rafel Ramis, fill de Pau i de Martina, nascut a Felanitx, i he patit en la meva pr.pia carn els sofriments dÆaquesta revolta. Vos oferesc el meu relat dÆaquells fets que comencen el dia, summament important per mi, abans de la darrera desfeta dels agermanats, que tingué lloc al Rafal Garcés el mes de novembre de lÆany 1522, dos anys després dÆiniciada la revolta.

Otros libros del autor

 • Blues den maceo,el
  -5%
  Titulo del libro
  Blues den maceo,el
  Manresa Tejedor, Sebasti`
  9788494168581
  EL GALL
  Pedido a proveedor

  22,00 €20,90 €